Конкурси и фестивали

Сдружение „10 книги“ организира за пети път състезанието „Стъпала на знанието. Български език и литература“ за ученици от пети до дванадесети клас. Повече информация можете да видите тук.

Сторанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов организира четири национални състезания. Повече информация можете да получите от тук.

Първа езикова гимназия – гр. Варна и Регионално управление на образованието – гр. Варна организират национален исторически конкурс и конференция на тема „180 г. от рождението на Васил Левски“. Повече информация за конкурса можете да получите от тук.

Тази година за втори път Фондация „Благотворител“ организира конкурс за благотворителна инициатива на ученици от 8-ми до 12-клас от всички училища в страната. Срокът за кандидатстване е 31 октомври 2017 г. Повече информация, формуляр за кандидатстване и плакат за училището можете да видите тук.

Ден на отворените врати по проект EEOBSS – повече информация можете да видите тук.

Статут и Заявка за участие в Националния конкурс  за поезия, проза и песен  „Поезия и песен на Балкана“,  организиран от Община Дряново и НЧ „Развитие-1869“. Конкурсът ще се проведе  на 18 и 19 октомври в гр. Дряново.

 

Вашият коментар