Олимпиади и състезания

Сдружение „10 книги“ организира за пети път състезанието „Стъпала на знанието. Български език и литература“ за ученици от пети до дванадесети клас. Повече информация можете да видите тук.


Сторанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов организира четири национални състезания. Повече информация можете да получите от тук.


Фондация „Корпус за образование и развитие -КОРПлюс“ организира Националното състезание по творческо писане на английски език, което ще се проведе през м. февруари 2018 г. Повече информация можете да видите тук.


Фондация „Корпус за образование и развитие -КОРПлюс“ организира за осма поредна година Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee, което ще се проведе през пролетта на 2018 г. Повече информация можете да видите тук.


От 1 септември 2017 стартира кандидатстването за програма YES, предоставяща стипендии за български ученици, които да прекарат една учебна година в Съединените щати. Програмата е насочена към ученици от 9 и 10 клас и се финансира от Държавния департамент на САЩ. Повече информация можете да видите тук.