Детски конкурс „Моето ДЗИ“ – 2021 г. за деца от 6 до 14 години

 

Щастливи сме да съобщим, че за седма година Министерството на образованието и науката, с писмo 1321-405 от 10.06.2021 г. подкрепи конкурса „Моето ДЗИ“ за рисунка, компютърна рисунка и видеоклип, което традиционно се провежда в детските градини (предучилищни групи) и училищата на територията на Република България.

Подтикнати от предишния опит и предизвикателната 2020 г., организаторите от „ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД в партньорство с агенция „Ню Момент Ню Айдиас Компани“ ООД, създадоха конкурса изцяло в дигитална среда на специално изградената за тази цел платформа: mydzi.bg

Тази година творческата тема на „Моето ДЗИ“ е „Не си сам на пътя“ и има за цел по забавен и развлекателен начин да запознае децата с важната тема за безопасността на пътя.

Категории за участие: рисунка/колаж; компютърна рисунка/мултимедийна презентация; видеоклип/влог.

Предметните награди в конкурса са следните:  

      10 комплекта акрилни бои в луксозна дървена кутия и настолен статив;

      6 графични таблета с 360-градусова камера;

      Учебните заведения на първите трима класирали се участници в категориите „Живописна графична творба или колаж“, „Компютърна рисунка или мултимедийна презентация“ и „Видео клип или влог“ ще получат предметна награда: Портативна аудио система за озвучаване на зала.

Планиран период за провеждане на конкурса: 27.05.2021 г. до 31.08.2021 г.

Победителите (деца и учебни заведения) ще бъдат обявени на 20 септември 2021 г.

Повече информация за конкурса може да намерите на mydzi.bg.

 

С уважение,