Онлайн обучения конфликт на интереси & СФУК

Обученията ще се проведат в  платформата webinaria.bg
Как да се включите в платформата за Онлайн обучението?
Един ден по-рано, на заявилите и платили участие, ще изпратим линк и подробни инструкции как да влязат в платформата и да открият виртуалната зала.
Важна информация!!!
В деня на видео обучението ще Ви очакваме в 09:15 (тоест: по-рано във времето, за да сте сигурни, че точно в 09:30 часа ще сте на линия за старта на нашата онлайн среща). По време на обучението ще имате възможност да задавате Вашите въпроси към лектора чрез микрофон или писмено чрез чат лентата в платформата.
При интерес моля изпратете по електронната поща своите талони за регистрация (в приложения файл) в посочения срок.
На разположение сме за допълнителни въпроси и информация.
Моника Кръстева
Тренинг Фактори
център за професионално обучение

ПОКАНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
НА ТЕМА:„АКТУАЛНИ МОМЕНТИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ЗАКОНА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО – НЕСЪВМЕСТИМОСТ, ДЕКЛАРАЦИИ И КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. РЕД ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОДИШНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА 2020г. В СРОК ДО 15.05.2021г. ПРАКТИКА НА КПКОНПИ И СЪДА ПО КАЗУСИ С КОНФЛИКТА НА ИНТЕРЕСИ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ.” тук »»»

ПОКАНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
НА ТЕМА: „НОВИТЕ УКАЗАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ФИНАНСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ – ПРИЛАГАНЕ, ДОБРИ ПРАКТИКИ. ГОДИШНО ДОКЛАДВАНЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА СИСТЕМИТЕ ЗА ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ.” тук »»»