Покана за участие: Национален конкурс „Млад иноватор“

   От името на PostScriptum Ventures – инвестиционен фонд с фокус устойчиво развитие и иновации, с удоволствие бих искала да Ви съобщя, че стартираме второто издание на Националния ученически конкурс за зелени идеи „Млад иноватор 2020/2021

   Бихме искали официално да поканим училищата от Вашите области да се включат в конкурса ни. За нас ще бъде чест да видим техните проектни предложения и иновативни идеи! 

   След успешното провеждане на първото издание, в което участие взеха над 900 ученици и ни впечатлиха със своите идеи, креативност и поглед върху зеленото бъдеще се надяваме тази година да предизвикаме още повече талантливи деца. 

   Съобразно спазване на предписанията и мерките за превенция на разпространението на Covid-19,  второто издание ще проведем изцяло онлайн. Конкурсът ще се проведе в три категории:

   Първата за учениците от 1 до 7 клас, които ще могат да участват с рисунка, свързана с опазването на околната среда, зеленото и устойчиво бъдеще.

  • Втората за ученици от 8 до 12 клас, които ще могат да работят в екип или самостоятелно като представят проект по посочената тема.
  • Третата категория, дава възможност на участниците да се превърнат в посланици на мисията на конкурса, като качат в своя профил в социалните мрежи креативна снимка, пост или видео на тема природа, иновации, наука, всичко, с което свързват конкурса. 

  Съмишленици на конкурса са: ГрийнПийс България, Ratio, Junior Achievement, Technomagicland, Clean & Circle, Горичка.

  Обновените условия и формата за участие можете да видите на нашия сайт – https://www.mladinovator.bg/

  Крайният срок за участие е 31.01.2021 г.

С уважение,

Теодора Иванова

Координатор събития