Защитни лицеви маски за многократна употреба

Техническа спецификация и търговско предложение за защитни лицеви маски за многократна употреба, производство на 17 кооперации на хора с увреждания от Кооперативен клъстер към Националния съюз на Трудово-производителните кооперации.

Маските са 100 % българско производство с високо качество (гарантирано с приложими сертификати ISO и изследвания от Централната лаборатория към Министерство на отбраната на Република България).

Маските, изработвани от специализираните кооперации са разработени както от нетъкан текстил, така и от 100 % памучен плат с висока плътност в два и в три слоя.

Всички изделия са хипоалергенни с висок капацитет на филтриране, без да затрудняват дишането. Подходящи са за служители, извършващи интензивен труд, или изложени на интензивен контакт с клиенти.

Предлага се възможност за брандиране – плат с фирмените цветове на клиента и бродерия/печат на логото на клиента.

Освен конкурентните цени, изключително предимство на тези изделия това, че са произведени от изцяло рециклируеми материали от български текстилни производители, с което кооперациите на хора с увреждания подкрепят местното производство и околна среда.

  • техническата спецификация ⇒⇒⇒
  • търговско предложение на продуктите ⇒⇒⇒