Предприемчиво и иновативно училище

С настоящото писмо Ви уведомявам за Национален конкурс „Предприемчиво и иновативно училище“ на Република България за учебната 2018/2019 година. Организатор на събитието е Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ). Инициативата е насочена към всички видове училища в страната и има за цел да отличи онези от тях, които са постигнали най-високи резултати в преподаването на предприемачество и изграждането на предприемачески начин на мислене и поведение. Участниците в конкурса се състезават в три категории, съгласно регламент за провеждане на националното състезание

Категория I. „Предприемчиво училище на Република България за 2018/2019 г.“

Подкатегория „Предприемчиво училище“

Подкатегория „Предприемчива професионшша гимназия“

Категория II: „Устойчиво предприемаческо образование“

Категория III: „Училище на XXI век“

Училищата заявяват желанието си за участие в конкурса чрез попълване на апликационни форми и регистрационен формуляр на следния линк: https://form.jotform.com/83303633331952 до 10 май 2019 г. Кандидатурите се оценяват по предварително утвърдени критерии, които са част от насоките за участие в конкурса.

Отличените в трите категории на конкурса ще бъдат обявени по време на церемонията по награждаване на Младежки бизнес форум „Изгряващи звезди” на 10 юни 2019 г.

  • регламент от тук
  • насоки за участие от тук
  • апликационна форма от тук
  • апликационна форма за професионални гимназии от тук