обучение за учители по информационни технологии

Фондация „Телерик Академия” предлага обучение за учители по информационни технологии, насочено към подготовката им за провеждане на занимания по интереси в тази област.

Моделът на работа на фондация „Телерик Академия“ се базира на партньорство с училища в петнадесет града в страната. Заниманията се водят от учители от съответните училища, като разходите се поемат от фондацията.

Една от основните дейности на фондацията е насочена към предлагане на нови решения в областта на използването на информационните технологии, с които се надгражда това, което учениците учат в училище, чрез занимания по интереси. В тази връзка фондация „Телерик Академия“ предлага провеждане на обучение за учители с профил информационни технологии, което е с продължителност 20 часа. Целта е подготовката на тези учители за провеждане на занимания по интереси в областта на информационните технологии с ученици от IV до XII клас.

За получаване на повече информация по отношение на програмата на обучението и начините за неговото провеждане директорите на училищата могат да се свържат с фондацията на имейл: info@telerikacademy.com