Национален есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов”

От 30 ноември до 2 декември в гр. София ще се проведе Национален есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов”.

Организатори на състезанието са МОН, РУО – София-град и НПМГ „Акад. Л.Чакалов”, гр.София.

Регламентът на състезанието, програмата и регистрационната форма за проектите може да намерите на сайта на турнира https://ntit.npmg.org/. Моля изписвайте имената на участниците, ръководителите и пълното наименование на училището правилно, т.к. от формуляра ще се извличат данните за сертификати. Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 часа на 25.11.2018 г.

Финансовите средства, необходими за участие в състезанието, са за сметка на заявителите.

Ръководителите на отбори сами резервират места в хотела, който са избрали.

В Парк-хотел Москва са договорени специални цени за участниците в състезанието. Ако решите да резервирате там,  изпращайте заявките на електронна поща marketing@parkhotelmoskva.net с изписан в e-mail-a код: НЕТ-София.

За допълнителна информация Ралица Войнова – старши eксперт по информатика и информационни технологии, РУО – София-град, тел.: 02-935-60-67 и електронна поща rio_r.voinova@abv.bg .

За участие в националния есенен турнир по информационни технологии всеки ученик, в случай че има  навършени 16 години, или съответно родителят/настойникът/попечителят, носещ родителска отговорност за ученика подава декларация за съгласие за публикуване. Попълнените декларации се представят при регистрацията на проектите на 30.11.2018 г.